Singelgatan 1, Malmö

Singelgatan 1 , 212 28 Malmö

+46 (0) 40-93 13 13

Må-Fre: 09-18

Må - Fre: 08:00 - 21.00

Lör: 08-19; Sö: 08-18

VARMT VÄLKOMNA

TILL MALMÖS PRISPARADIS

Företagets sociala ansvar och etiska moral

 

Genom att du handlar på Lucu Food så gör ni en bra handling för miljön, och ni bidrar till ett hållbart samhälle. På Lucu Food arbetar vi ständigt för att förbättra och driva verksamheten så miljövänligt som möjligt. Detta gör vi genom att till exempel återanvända, källsortera etc.

Vi har dessutom installerat ett nytt värmesystem, vilket leder till återanvändning av värmeflödet från kylar och frysar till att värma upp byggnaden. Vi tankar och kör våra bilar miljövänligt. Dessutom gör vi en del andra åtgärder såsom att öka vår konkurrenskraft genom ett nära samarbete och goda kunskaper om våra leverantörer, vilket ger bättre förutsättningar att stärka vårt företagsvarumärke.

Vi har också bättre koll på kundernas attityd till vårt företag och sätter de i centrum. Vi har även bättre kontroll över riskerna, såväl finansiella som miljömässiga och detta ökar vår möjlighet att attrahera, behålla och motivera våra medarbetare.

Med bättre kontroll på leverantörskedjan ökar vi  vårt företags effektivitet.

Öppettider

Måndag - Fredag 08-21 Lördag 08-19 Söndag 08-18. Helgdagar Samt JUL-dagen, Nyårsdagen, Påskdagen, Kristi himmelsfärdsdag, Middsommarafton har vi öppet 08 - 18

Singelgatan 1 , 212 28 Malmö

Ring oss

Vi finns här för att hjälpa dig rätt och svara på alla dina frågor under öppettider.

040-93 13 13

Mejla oss

Du kan mejla din fråga eller ditt försäkringsärende till oss. Vi återkommer med svar till dig så snabbt vi kan, vilket ofta är nästkommande vardag.

info@lucufood.se

LUCU FOOD

Tack för besöket och ett varmt välkommen åter!

LUCU FOOD © Alla rättigheter förbehållna